wooden-wall-1846867_1920.jpg
Kennis vermenigvuldigt zich door het te delen

WiifY staat voor ‘What’s in it for You’ en organiseert onder dat motto activiteiten met toegevoegde waarde voor alle deelnemers. Kennis delen staat daarbij centraal. Hoogleraren en professoren vinden bij WiifY een platform om te sparren met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Vice versa krijgen specialisten en ervaren managers de gelegenheid om hun kennis en ervaringen te delen met de universitaire/hbo wereld of met hun collega’s uit aanpalende branches als (gast)docent of spreker tijdens een van de netwerk-bijeenkomsten van WiifY.

 

Als kwaliteitsgarantie zijn al onze bijeenkomsten PE-gecertificeerd. Los van de inhoud is het streven om de deelnemers bij elke bijeenkomst te verassen; door het verfrissende onderwerp of met de originele locatie, de creatieve catering, een onverwachte ontmoeting, de gezellige sfeer of een origineel wow-element. Doelstelling is dat elke deelnemer bij het vertrek benieuwd is wanneer de volgende bijeenkomst is. 

business-continuiteit-accent-coronavirus
5PE transparant.png

"Workshop Continuïteit" 
De Librije - Zwolle, 13 april of 11 mei
 

Overleeft mijn verdienmodel de Covid maatregelen? Wat als mijn cash flow opdroogt? Hoe houd ik mijzelf en mijn team scherp om topprestaties te leveren? 

Continuïteit kent meerdere dimensies… Het business model van de Librije vormt het uitgangspunt van deze training, het HPO raamwerk van André de Waal is het theoretische kader en het managementboek “Boerenwijsheden” van onze trainer, Tjeerd den Boer, dient als leidraad waarin de theorie en praktijk worden samengebracht. Uiteraard is deze training inclusief een kook clinic bij de Librije.

verbindende communicatie2.jpg
PE14 transparant.png
"Training Verbindende Communicatie!" 
Villa Oldenhoff - Abcoude,  13 mei & 3 juni 2021

Communicatie is onder meer bedoeld om elkaar te begrijpen.In deze training leert je om open en empathisch te kunnen luisteren en communiceren. Niet alleen naar en met een naaste collega, maar ook binnen een team, andere afdelingen en natuurlijk tijdens gesprekken met klanten.

Na afloop kan je de behoeftes achter de communicatie achterhalen, weerstand makkelijker ombuigen naar samenwerking en conflicten in een vroeg stadium bespreekbaar maken, zodat je gesprekken sneller met het gewenste resultaat kunt afsluiten. Deze training is goed voor 14 PE-uren. Deelname kost € 950.

images.jpg
PE 20 transparant.png

"De THT datum van het monetaire stelsel!"

Hilton Imperial - Dubrovnik 13 t/m 17 oktober 2021
 

Ook in 2021 organiseert WiifY een inspirerende meerdaagse training. Wim Boonstra, Hoogleraar Economische en Monetaire Politiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, en Linda van Goor, docent financieel recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zullen ons wegwijs maken in de moteraire wereld. De training vindt plaats in Dubrovnik, is goed voor 20-PE-uren en een culinaire/culturele belevenis. Voor accountants in business voorziet deze training in het door de NBA voor 2021verplicht gestelde onderwerp continuïteit.  De kostprijs bedraagt € 2.795. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar, volgens het wie-het-eerst-komt-principe. Deelnemen? Mail: info@wiify.nl of schrijf je in via meer info.

business-continuiteit-accent-coronavirus
5PE transparant.png

Overleeft mijn verdienmodel de Covid maatregelen? Wat als mijn cash flow opdroogt? Hoe houd ik mijzelf en mijn team scherp om topprestaties te leveren? 

Continuïteit kent meerdere dimensies… Het business model van de Librije vormt het uitgangspunt van deze training, het HPO raamwerk van André de Waal is het theoretische kader en het managementboek “Boerenwijsheden” van onze trainer, Tjeerd den Boer, dient als leidraad waarin de theorie en praktijk worden samengebracht.

Uiteraard is deze training inclusief een kook clinic bij de Librije.

verbindende communicatie2.jpg
PE14 transparant.png
"De THT datum van het monetaire stelsel!"
Hilton Imperial - Dubrovnik 13 t/m 17 oktober 2021
images.jpg
PE 20 transparant.png

Partners

Wiify biedt haar partners en hun zakelijke relaties de gelegenheid om op een leuke en leerzame manier met elkaar in contact te blijven en te komen. De inhoudelijke bijeenkomsten van Wiify bieden de gelegenheid om effectief  bij te praten en verbinding te leggen tussen relaties die wat voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast laat het de kracht zien van het gezamenlijke netwerk en kan je er prettige herinneringen aan overhouden.

Spreekt het je aan om op deze manier het contact met je relaties te onderhouden en je netwerk uit te breiden? Neem dan contact op via info@wiify.nl om de mogelijkheden te bespreken.

appleton-associates-logo.png
imageedit_30_8607181539.png

Missie

 

Kennis vermenigvuldigt zich door het te delen. Wanneer dat interactief en in een leuke setting gebeurt gaat dat niet alleen plezieriger, maar ook sneller is de ervaring. Zo wil WiifY van (permanente) educatie een feestje maken. 

42287159_s.jpg
"Workshop Continuïteit"
De Librije - Zwolle, 13 april of 11 mei
"Training Verbindende Communicatie!"
Villa Oldenhoff - Abcoude,  13 mei & 3 juni 2021

Communicatie is onder meer bedoeld om elkaar te begrijpen. In de praktijk blijkt dat niet eenvoudig en staat in vrijwel elke organisatie de onderlinge communicatie op de lijst met verbeterpunten.

In deze training leert je om open en empathisch te kunnen luisteren en communiceren. Niet alleen naar en met een naaste collega, maar ook binnen een team, andere afdelingen en natuurlijk tijdens gesprekken met klanten.

Na afloop kan je de behoeftes achter de communicatie achterhalen, weerstand makkelijker ombuigen naar samenwerking en conflicten in een vroeg stadium bespreekbaar maken, zodat je gesprekken sneller met het gewenste resultaat kunt afsluiten.

Deze training is goed voor 14 PE-uren. Deelname kost € 950.

Ook in 2021 organiseert WiifY een inspirerende meerdaagse training. Wim Boonstra, Hoogleraar Economische en Monetaire Politiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, en Linda van Goor, docent financieel recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zullen ons wegwijs maken in de moteraire wereld. De training vindt plaats in Dubrovnik, is goed voor 20-PE-uren en een culinaire/culturele belevenis. Voor accountants in business voorziet deze training in het door de NBA voor 2021verplicht gestelde onderwerp continuïteit. De kostprijs bedraagt € 2.795. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar, volgens het wie-het-eerst-komt-principe...

Deelnemen? Mail: info@wiify.nl of schrijf je in via meer info.

 
Helcopterplatform.jpg

What's in it for You

imageedit_5_7782512750.png