top of page
Missie

Ontstaan

WiifY is een initiatief van Jasper van Hoeven een ervaren financial met een accountancy achtergrond die diep in zijn hart veel liever de hogere hotelschool had gedaan. Hij houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met de organisatie van bijzondere bijeenkomsten en is bijna twintig jaar als zelfstandig ondernemer actief, met netwerken als core business. In 2007 is hij gestart met de organisatie meerdaagse trainingen in het buitenland. Daarmee heeft hij naast zijn zakelijke netwerk ook een omvangrijk netwerk opgebouwd in de universitaire wereld. Doelstelling van WiffY is om deze twee werelden meer met elkaar in contact te brengen.

Oorsprong

Helikopter
 

Dromen of visioenen over een helikopter vertellen je dat je tot grote hoogte stijgt, boven je eigen kunnen uit, dat wat je dacht dat niet mogelijk is toch voor de hand liggend lijkt te zijn. Een andere uitleg is het snel succes hebben met nieuwe ideeën en kansen. De helikopter verwijst naar het denkvermogen, en de mogelijkheden die daardoor naar je toe komen.

Helicopter

Groen    
 

Groen staat voor groei en ontwikkeling. Van jong en fris lentegroen dat uit de knoppen barst om het leven op te zuigen en te zinderen van energie tot aan het oude wijze olijfgroen dat bezint en beziet. Het is de kleur van de natuur, die ontspant het zenuwstelsel en onderdrukt honger. Groen kan de bloeddruk verlagen en is rustgevend. Daardoor wordt groen ook wel geassocieerd met genezing, gezondheid en balans. Groen is de kleur van verse producten, van vruchtbaarheid, voorjaar en nieuw leven. Het is een positieve kleur met associaties als balans, harmonie, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid en voorspoed. Een groene ruimte geeft rust en ontspanning en verlicht nervositeit en angst. De kleur geeft de ruimte harmonie, balans en evenwicht. Draag je groene kleding, dan zeg je dat je creatief denkt en bereid bent samen te werken. Vandaar de keus voor appeltjesgroen als huiskleur van WiifY.

Groen
imageedit_5_7782512750.png
bottom of page