"De THT datum van ons monetaire stelsel!"

Dubrovnik, 13 oktober t/m 17 oktober 2021

Klik hier voor de flyer

images.jpg
PE ROND.png

Waar komt ons geld eigenlijk vandaan? Wat is de oorsprong van ons monetaire stelsel? Aan welke krachten is de dollar onderhevig? Wat kunnen we verwachten van crypto currencies? Wie financiert de internationale schuldenberg? Wat zijn de consequenties van de oplopende staatsschuld? Wat als de rente stijgt? (Hyper)inflatie, wat betekent dat eigenlijk?

Kortom, hoe solide is ons monetaire stelsel en op welke risico's dien je te anticiperen?

Als financial ben je de hoeder van de schatkist en dien je deze vragen te kunnen beantwoorden, zodat je niet zal worden verrast door de volgende monetaire aardverschuiving. Na deze meerdaagse weet je van de hoed en de rand!

Doelstelling

Als lid van het management of adviseur van het bedrijfsleven dien je het monetaire stelsel te begrijpen en voorbereid te zijn op wat komen gaat. Na deze training begrijp je het ontstaan en de werking van het monetaire stelsel, het internationale krachtenveld hier omheen en heb je een beeld van wat er op ons af komt.

De trainers, Wim Boonstra en Linda van Goor

prof. dr. Wim Boonstra is bijzonder Hoogleraar Economische en Monetaire Politiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en speciaal adviseur en econoom bij RaboResearch Global Economics & Markets. Hij heeft een groot aantal publicaties op zijn naam staan, onder meer over bancaire vraagstukken, internationale financiële stabiliteit en monetair beleid. Verder is hij op dit moment voorzitter van de Monetaire Commissie van de European League for Economic Cooperation (ELEC) en lid van het Bestuur van de Stichting Economisch Onderzoek (SEO). In het verleden is lid geweest van de Council van SUERF (The European Money and Finance Forum).

Linda van Gooris onafhankelijk adviseur inzake de Europese regelgeving van de financiële sector en als extern expert van het IMF voor technische assistentie aan landen in ontwikkeling. Zij heeft haar sporen verdiend in verschillende rollen bij De Nederlandsche Bank en werkte tijdens de financiële crisis (2007-2013) in de banking unit van de Europese Commissie.

 

Reis, prijs en locatie

De trainingslocatie is Hilton Imperial Dubrovnik (Kroatië). We vertrekken vanaf Schiphol op woensdag 13 oktober en komen daar op zondag 17 oktober weer terug. De training past binnen elk PE-portfolio en geeft invulling aan het voor accountants verplicht gestelde PE-onderwerp ‘continuïteit’. Daarnaast ben je verzekerd van een groot aantal leuke contacten en de nodige nieuwe inzichten.. Deelname kost € 2.795 inclusief reis- en verblijf-kosten vermeld in het programma en exclusief BTW. De CO2 uitstoot wordt uiteraard gecompenseerd.

Inschrijven kan door middel van een mail aan info@farijs.nl of onderstaand formulier.

Inschrijven

 

Persoonsgegevens

Factuuradres

PE ROND.png

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Na inschrijving ontvangt u uw factuur.

Deze dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training voldaan te zijn.

Dank voor de inschrijving

Vul alle velden juist in.

Schermafbeelding 2021-04-04 om 11.06.08.
 
imageedit_5_7782512750.png