top of page
"Bedrijfswaardering in geschilsituatie."
16 maart 2022,  9:30 - 12:30
Porschecentrum Heteren
juridisch geschil2.jpg
PE ROND.png

Voor alle accountants die wel eens te maken hebben met ondernemers die uit elkaar gaan organiseren Sigrid Ebben, partner bij Wildenberg advocaten, en Jasper van Hoeven, registeraccountant actief als financieel deskundige in (potentiële) geschilsituaties, de cursus bedrijfswaarderingen in geval van echtscheidingssituaties.
 

Wij bieden u een praktijkgerichte cursus omtrent waarderingsvraagstukken. De focus zal liggen op het familierecht, zoals de scheidende ondernemer of overdracht van het bedrijf binnen de familie. Daarbij komen aspecten als waarderingsmethodes, goodwill, stille reserves en erfrechtelijke aan bod.

Na afloop van deze cursus zal je ondernemers beter kunnen adviseren op dit deel van je vakgebied.

Vanuit haar juridische expertise maakt Sigrid je wegwijs in de juridische context van het familierecht en aan de hand van praktijkcases leg ik uit hoe deze regels uitgelegd moeten worden in waarderingsvraagstukken. Jasper heeft bedrijven van verschillende omvang bijgestaan in geschilsituaties. Vanaf 2011 heeft hij in meer dan vijftig gerechtelijke procedures de rol van onafhankelijk deskundige vervuld en rechtbanken geadviseerd over de waardes van ondernemingen, inkomensvraagstukken en vermogensverdelingen. Vaak werden partijen daarin bijgestaan door hun accountant. Niet zelden liet de deskundigheid op dit deel van hun vakgebied te wensen over. Om daar verandering in aan te brengen hebben Sigrid en Jasper deze korte training samengesteld.

Ga naar de uitnodiging

 

De cursus staat gepland op 16 maart van 9.30 tot 12.30 in het Porschecentrum in Heteren, is goed voor drie PE-uren en kost € 150. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunch en een kleine rondleiding door het Porschecentrum.

 

Interesse in deelname? Inschrijven kan per mail aan info@wiify.nl.

Porschecentrum.jpg

Porsche Centrum Gelderland. Ressenerbroek 2, 6666 MR, Heteren

imageedit_5_7782512750.png
bottom of page