top of page
AIB en Fraude (blanco).png

De accountant in business en fraude

Het doel van deze training is om de vaardigheden te vergroten in het onderkennen van fraude(risicofactoren). Je krijgt antwoord op de vraag wat het maatschappelijk verkeer van de accountant verwacht bij het signaleren van fraude(risico’s) en wanneer de wet- en regelgeving niet wordt nageleefd. Ook wordt geleerd hoe frauderisico’s bespreekbaar gemaakt kunnen worden en hoe omgegaan kan worden met de hiermee gepaard gaande dilemma's.

 

De training is ontwikkeld door René van der Velden RA, docent aan de Hogeschool Utrecht, en Johanna Räkkers, een ervaren organisatiepsychologe. De training duurt één dag, is goed voor 7 PE-uren en kost € 435. De maximale groepsgrootte is 20 deelnemers en de ondergrens is gelegd bij 10 deelnemers.

In deze training wordt meer aandacht gegeven aan concrete casuïstiek, dilemma's, gedrag, kernwaardes, ethiek en integriteit dan strikt door de NBA was voorgeschreven. Daarmee voorziet deze training ook in de jaarlijkse verplichting van RC's om drie educatieve uren aan het onderwerp ethiek te besteden. Bijkomend voordeel is dat deze training één PE-uur meer oplevert dan elders.  

De komende maanden zal deze training worden georganiseerd op de volgende locaties:

De trainingen staan gepland van 9.15 tot 17.30.

De koffie staat een half uur voor aanvang al klaar. Lunch is inbegrepen en optioneel kan na afloop gebruik gemaakt worden van een diner(buffet).

Inschrijven

Persoonsgegevens

Kies locatie

* niet verplicht

Factuuradres

7 PE trns x.png

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Na inschrijving ontvangt u uw factuur.

Deze dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training voldaan te zijn.

imageedit_5_7782512750.png
bottom of page